BullsEye.uCoz.lv BullsEye.uCoz.lv BullsEye.uCoz.lv - Efektīva komandas / Klana sazināšanās - Forums

Jaunākās filmas:
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » ExeL.|Klans » Pamācības » Efektīva komandas / Klana sazināšanās
Efektīva komandas / Klana sazināšanās
BullsEyeDate: Trešdiena, 2012 Aprīlis 18, 11:19:00 | Message # 1



Dzīvo: Sigulda
Posti: 292
Abalvojumi: 16  +
Reputācija: 44  ±
Aizrādījumi:   ±


Pirmkārt jāparāda savai pareizo ceļu, kā dalīties ar svarīgo informācija. Pēc manas pieredzes labākais veids kā ziņot ir būt pēc iespējas konkrētākam, kur vien iespējams. Izmantot de_dust2 karti kā piemēru, ja es dzirdu rushu uz a2, es nekavējoties galvā skaitu, cik daudz spēlētāju es dzirdu. Ja es zinu, ka tur ir vairāk kā divi spēlētāji, kas rusho, es teikšu „vismaz 3 rusho a2”. Ja četri spēlētāji parādīsies, es teikšu „4 spēlētāji”. Ja vienam vai vairākiem ir dīgls, es teikšu „dažiem ir dīgli” Ja es esmu B planta sienas caurumā, un es varu brīvi runāt, kad esmu nošauts, es mēģināšu ziņot par pretinieku virzienu. Piemēram, „trīs A plantā, viens dodas uz a2”, ja es neesmu pārliecināts, es teikšu „trīs A plantā, es domāju viens dodas uz a2” Ja es rotēšu no a1 uz A plantu, lai atgūtu kontroli pār spotu un ieraudzīšu kādu pie a2 kastes, es nekavējoties zinošu „vismaz viens pie a2 kastes” Jo precīzāks būsi, jo labāk.

Ja mani nogalina vietā, kur es esmu viens pats, uzreiz saku, ko pretinieks dara - „skrien atpakaļ” vai „viņš dodas tālāk” Un tad es teikšu „vismaz viens tika tālu”, ja tas ir vienīgais pretinieku spēlētājs.

Panākt, lai cilvēki pareizi dalās ar informāciju ir liela daļa no komunikācijas. Vajag pārliecināties, ka katrs ziņo cik labi vien var. Kad vien vari centiens neteikt „daži b”. Esi specifiskāks, jo ziņas kā „daži b” var novest pie pāragras rotācijas. Tāpēc ziņas, piemēram, „vismaz 2 b” ir daudz noderīgākas.

Tulkots no angļu valodas; oriģinālavots: http://counterstr...on-in.html





















Paraksts:

 
Forums » ExeL.|Klans » Pamācības » Efektīva komandas / Klana sazināšanās
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:



Battle.Lv
BullsEye
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā