BullsEye.uCoz.lv BullsEye.uCoz.lv BullsEye.uCoz.lv - Trīs padomi kā kļūt par labāku spēlētāju - Forums

Jaunākās filmas:
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » ExeL.|Klans » Pamācības » Trīs padomi kā kļūt par labāku spēlētāju
Trīs padomi kā kļūt par labāku spēlētāju
BullsEyeDate: Trešdiena, 2012 Aprīlis 18, 11:21:00 | Message # 1



Dzīvo: Sigulda
Posti: 292
Abalvojumi: 16  +
Reputācija: 44  ±
Aizrādījumi:   ±


Padoms#1: Kontrolē savus šāvienus

Ja vien tu neesi meistars flick-shot ziņā, tad, kad tēmē, ir svarīgi kustīgu pretinieku priekšā savu mērķi kustināt viegli, daudz neraustot. Iemesls ir tāds, ka tu vari paredzēt tieši, kur tavs pretinieks būs nākošajā sekundē, un tādēļ nav vērts pārspīlēt mērķa pārvietošanu, lai pēc tam būtu grūtāk notēmēt. Ja tu spēlē labā serverī, vienīgais veids kā pretiniekam trāpīt būs mērķējot tieši par viņu.
Gandrīz ar visiem ieročiem ir daudz labāk ļaut pretiniekam „ieskriet tavā mērķī” . Ar laiku kļūstot labāks, tu atklāsi, ka distance, lai kontrolētu savu mērķi kļūs arvien mazāka un mazāka, līdz tava precizitāte būs balstīta uz flick-shotiem.

Padoms#2: Tēmē ar priekšnojautu

Lai tev būtu labāks reakcijas laiks, tev jākoncentrējas un jāiztēlojas, kur tavs pretinieks parādīsies, pat ja neparādās. Piemēram, pirms es skrienu gar stūri, es šauju mērķējot tur, kur domājams pretinieks var parādīties. Pat ja nav bijusi skaņa vai iemesls ticēt, ka pretinieks tur ir, es pārvietojos tā kā tur būtu. Šādi pārvietojoties, tu vienmēr būs gatavs un tevi nepārsteigs pretinieks, varēsi reaģēt daudz ātrāk, ja notiek tāda situācija.

Padoms#3: Tēmē uz sadursmes punktiem

Katra ieeja var kalpot par sadursmes punktu. Counter strike source, galvenokārt visās FPS spēlēs, sadursmes punkti ir vietas, kur visvairāk spēlētāji tiek nogalināt. Tāpēc tas ir diegan skaidrs, kamēr tu esi istabā vai vietā ar vairākiem sadursmes punktiem, tev jāuzmana vismaz viens no tiem. Netēmē kādā sienā, kamēr liek bumbu, mērķē netālu no kādas ieejas. Ja tev nav ne jausmas no kurienes pretinieks varētu nākt, tu vari paslēpties aiz kāda objekta, lai tavs pretinieks neredzētu tevi no vienas ieejas, kamēr tu sedz otru, bet, ja esi patiešām talantīgs, vari ātri skatīties abas.





















Paraksts:

 
Forums » ExeL.|Klans » Pamācības » Trīs padomi kā kļūt par labāku spēlētāju
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:



Battle.Lv
BullsEye
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā